Nyhedsjournalist med interesse for særligt tech-, videnskabs- og forbrugerjournalistik

2 års erfaring som skrivende journalist

Erfaring med kodning, CMS og chatGPT

Erfaring med Hindenburg, Premiere Pro, Infogram og Canva

Tre udvalgte produktioner

Article 1

1.

I mine år som digital student og efterfølgende journalist hos BL - Danmarks Almene Boliger for medierne Bo Godt og Fagbladet Boligen fik jeg lov til at starte en juridisk brevkasse, hvor jeg hver måned opsøgte svar på læsernes juridiske spørgsmål.

Jeg fandt selv på ideerne til mine artikler, og ligesom det var tilfældet med den juridiske brevkasse, udsprang mange af ideerne fra mit arbejde med at moderere kommentarspor på blandt andet Facebook.

Netop i samspillet mellem moderationen og journalistikken opdagede jeg vigtigheden af, at mine artikler blev læst, debatteret og brugt af vores læsere.

Se første artikel i rækkenher.

Article 2

2.

Ligesom med den juridiske brevkasse blev min tid hos BL en spændende øvelse i at formidle indviklet fagstof på en letforståelig måde, og til et publikum der oftere vælger de skriftlige nyheder fra end til.

Heldigvis blev mine produktioner taget vel imod af vores læsere, og det var positivt at opleve, at der var et publikum til mine produktioner.

Se artiklenher.

article 3

3.

Som led i min uddannelse har jeg fordybet mig i en lang række spændende emner, som ofte har taget udgangspunkt i medieverdenen.

Jeg har blandt andet undersøgt kommentarsporsdiskussioner, fake news, postfaktualisme og populisme, valget af Trump, nyheder til børn og unge, problemer med at få kontakt til den kritiserede part og senest en undersøgelse af den digitale sladderkultur og Reddit.

Det blev tilfølgende debatindlæg,som jeg var så heldig at få udgivet i Journalisten.

Publicerede artikler

3 artikler af 43

CV

Erhvervserfaring

Journalist/digital student

hos Bo Godt og Fagbladet Boligen sep 2021-dec 2023

Startup-udvikler

WORKIE(platform til arbejdspladsvurderinger)
okt 2023 -

Lærervikar

på Skolerne i Nykøbing Sjælland 2018-2019

Cafémedarbejder

på Teatercafeen i Nykøbing Sjælland 2018-2020

Uddannelse

Kandidat

i journalistik og dansk ved RUC sep 2023 -

Bachelor

i journalistik og dansk ved RUC sep 2019 - jun 2023

ATU-elev

2015-2018

STX-student

med hovedfagene samfundsfag, engelsk, biologi og matematik fra Odsherreds Gymnasium 2015-2018

Tre hurtige om mig

Jeg elsker krydsord. Under corona-pandemien lærte min 91-årige farfar mig at løse den store søndagskryds i Berlingeren på under en time

Jeg er opvokset med to storebrødre og har derfor en del nørdede interesser. Jeg er glad for computerspil, quizzer og strategi-kortspil som Magic: The Gathering

Jeg er en kæmpe sucker for amerikansk reality-tv. Favoritterne tilhører genren workplace-reality med titler som Below Deck og Vanderpump Rules